onsdag 14 maj 2008

Sunny Daze+Rainbow Dash

Det här var min allra första G3 (aka Generation 3, så att alla ickeponyfrälsta hänger med) och heter Sunny Daze. Det finns en hel massa versioner på henne, och det här är faktiskt andra versionen redan första året de släpptes. Och det här är Rainbow Dash, i första versionen första posen som min kompis Alex köpte. (Jättebra födelsedagspresent till moi btw Alex! Jag behöver henne bättre!)

4 kommentarer:

Lo sa...

Hi hi. jag är också svag för My Little Ponies! Det ver mina bästa lekseker när jag var liten, förutom Barbie förstås.. Härligt!

KRAM

Princess Elina sa...

Men de är ju helt underbara, pastellfärgade, überflickiga och med fantastiska namn, man kan ju inte annat än älska dem:) Jag önskar att jag kunde säga att jag bara var svag för dem, för min del är det nog mer av ett beroende:P

Har du fortfarande kvar några från när du var liten?

Lo sa...

Oh ja! Jag har sparat varenda en ju! Förstår mig inte på folk som gör sig av med sina leksaker bara för att dom inte leker med dem längre.

PUSS!

Princess Elina sa...

Då tycker jag verkligen att de kan behöva fotograferas:) Nope, det förstår jag inte heller, speciellt inte när det är såpass älskade och fina leksaker.