onsdag 11 juni 2008

Cherry Culture


Hos Cherry Culture kan man hitta märken som NYX Cosmetics, Beauty Blender, Bloom Cosmetics, Crazylibellule and Poppies, Eyeko, Jelly Pong Pong, Juice Beauty, MOR Cosmetics plus en hel del mer. Eftersom dollarn är så låg kan man göra superfynd här och nu får man dessutom 20 % rabatt om man använder koden ovanför!
Jag beställde sex av de populära trioskuggorna från NYX och både läppennor (kostar $1 och dessutom 2 för 1) och läppstift därifrån. Dessutom så fick ett Organic To Go-kit från Juice Beauty för $29 följa med också. Min mamma tycker om det, jag är däremot inte så imponerad.

fredag 6 juni 2008

Dagens citat



"Skönhet kommer från insidan. Insidan på burkar, tuber och flaskor. "
Lillebror 11 år.

Tim Walker





Juicy Couture2






Nej förresten, Lisa Cant+Juciy Couture+het pojke med tatueringar och lång lugg= Pure Love!

Juicy Couture


Lisa Cant+Juicy Couture=Pure Love

Söndagspromenad


Den här flickan och den här bilden är så otroligt fina. Jag skulle också vilja ha tillräckligt med tid och engagemang att enbart hålla mig till en stil, men eftersom jag är stilschizofren så lyckas jag aldrig med det, inte ens för en dag är jag rädd.

Och har inte flickan på bilden varit med i svenska Top Model? Hon som sa, ganska överförfriskad, att man var tvungen att dricka upp vodkan om man fick den serverad och ju inte kunde hälla den på golvet. Rätta mig om jag har fel.

Back in the days






Finfina bilder från en photoshoot jag hade med Alex för hundra år sen.