fredag 23 maj 2008

torsdag 22 maj 2008

Gnäll

Idag har varit en riktigt bajsdag, ni kan inte tänka er hur jävla mycket skit man får ta som försäljare ibland. Visst väger de snälla och underbara kunderna upp assholen men idag har det i princip enbart varit otrevliga människor på mitt jobb. Som överklasstanten som skällde ut mig för att jag anklagat henne för att köpa deodorant på Coop. Nejdå, överklasstanten hade visst hittat sin dyra och fina deo på NK. Eller kvinnan som skriker "JAG VILL VARA IFRED!" när jag snällt frågar om hon vill ha hjälp. Eller folk som inte svarar och totalt ignorerar en när man säger hej. Eller...

So please, säg åtminstone hej och kosta på er ett leende nästa gång ni är inne i en butik, försäljare bits inte. (Detta gäller förvisso inte blodsugande tele2försäljare. Blunda och spring!)

onsdag 21 maj 2008

Jobb jobb jobb

Jag är ständigt på jakt efter kjolar och byxor som jag kan använda på jobbet, alltså svarta, vilket verkar vara ett helt omöjligt uppdrag. Men den här kjolen från H&M kanske skulle kunna funka? Den är ju i bomull och är A-formad och kostar 198 pix, so maybe. Är det någon som vet hur den ser ut irl?

Införskaffat

En sötare version av den här sönderhypade klänningen införskaffades idag från H&M på lunchrasten av världens sötaste biträde, som jag diskuterade vintageklänningar med. Min version har axelband, är insvängd i midjan och har en stel underkjol och slutar ovanför knäna. Precis som jag vill ha det!

fredag 16 maj 2008

MLP Fair Exclusive


ÅH! Det här är en exclusive för the My Little Pony Fair, är hon inte vacker? Och är det inte värt att åka till the states bara för att kunna lägga vantarna på henne?

Cutsie




torsdag 15 maj 2008

Dagens klipp!


Det här måste verkligen vara dagens überklipp. Ett Juicy Tubes Cherie i nyansen Miss Rose för bara 54.50, billigare än en pizza! Spring och köp på Strawberrynet!

onsdag 14 maj 2008

Totally Lond-on








Bilder från när jag och grabbarna var i Lond-on. Fråga mig inte vad vi gjorde där.

Dita



Sunny Daze+Rainbow Dash

Det här var min allra första G3 (aka Generation 3, så att alla ickeponyfrälsta hänger med) och heter Sunny Daze. Det finns en hel massa versioner på henne, och det här är faktiskt andra versionen redan första året de släpptes. Och det här är Rainbow Dash, i första versionen första posen som min kompis Alex köpte. (Jättebra födelsedagspresent till moi btw Alex! Jag behöver henne bättre!)

Elina loves Nivea

Idag har jag varit på en utbildning för Nivea Sun, jag har fått lära mig en massa nyttigt, träffat helt underbara och inspirerande människor, ätit god mat och fått världens mest fantastiska goodiebag!

Det här är vad den innehöll, only fullsize!:

My Silhouette!
Nivea Soft, I Love Design Edition (har nog inte kommit ut i butik än, men den är hjärtmönstrad och ursöt!)
Pearl&Beauty Creme Oil
DNAge Cell Renewal Anti-Age Body Care
Oxygen Power Reviving Day Care (ska även få nattcremen skickat till mig)
Double Effect Deo
DNAge Cell Protection Anti-Age Face Sun Cream Spf 30
Light Feeling Sun Lotion Spf 20 (och en mini)

Caring Sun Lotion Spf 15
Childrens Sun Lotion Spf 50
Childrens Sun Spray Spf 20

Moisturising After Sun Lotion
Tan Prolonging After Sun Lotion (en ny produkt som ska förlänga brännan!)
Quick&Easy Self Tan Spray for the body
Sun Touch Self-tan Wipes Face & Body
Carotene Sun Lotion Spf 4

PLUS:

Beauty Lift Foundation

Calcium Power Nail Polish, tex klassiskt röda Cardinal
Turbo Power Nail Polish, tex Turbo Metal
Colour Mini Nail Polish, Yellow Sparkle som verkligen är gul-gul
Volume Shine Ultra Glossy, tex den perfekta nudefärgen Tea Rose
Colour Passion Lipstick, idag har jag testat Marylinröda Rouge Sparkle, fantastiskt pigment och hållbarhet!

Volume Shine Lipgloss, Volum Kiss
Volume Shine Lipgloss, Volum Pure
Volume Shine Glacé Lipgloss, Sorbet

Ideal Revolution Mascara
Double Black Designer Mascara

Stay On Lipliner
Stay On Eyepencil
Soft Liner

Ideal Finish Powder
Stay Real Compact
Stay Real Blush, mitt favoritrouge, lovely!
Stay On Coverstick
Eyeshadow Mono
Eyeshadow Duo

Extremt, extremt generöst! Så Niveas försäljare vet verkligen vad de pratar om eftersom de har chansen att prova alla produkter, och inte via pyttetester utan fullsizeprodukter. Dessutom kan jag avslöja att Nivea kommer komma ut med nya trioskuggor i fyra olika färger, och ska dessutom arbeta med och uppgradera hela sitt makeupsortiment.

tisdag 13 maj 2008

Naughty Nauticals

Jag som inte hade tänkt köpa nånting ur Naughty Nauticalskollektionen, och dessutom har köpstopp, råkade nyss klicka hem både Mutiny (vänster) och Bell-bottom Blue (höger) från Thebodyneeds plus en hel drös med andra pigment och glitter...
Bilder från Specktra

Strawberry Shortcake

Ett annat reafynd från Inezza är det här ursöta jordgubbshalsbandet, för alla som inte tröttnat på allt vad jorgubbar heter sen de senaste årens KJLhype. 145 pix det med.

Somewhere over the rainbow...

... och hos Inezza hittar man de här bedårande regnbågsörhängena från Anna Lou. På rea, dessutom, för 145 pix. De har också en matchande kompis till armband.

söndag 11 maj 2008

Sexy mama

Idag at work! Makeup by Ling, stulen från Charmbracelet as always.

Stuffed animals









Bilder från en photo shoot jag gjorde för ett tag sen på Universeum!

Fotograf: Katrin Knuettel Stylist: Mattias Pettersson

fredag 9 maj 2008

Fotkonst




Mina fötter skulle nog dö av lycka om de fick bosätta sig i de här. Jag säger bara John Galliano.

Anna Sui

Himla fin sminkning på heta Agyness, from Anna Sui spring/summer 08.

Marie Antoinette








Så jävla fin film. Har du inte redan sett den. Gör det, nu!

onsdag 7 maj 2008

Eller kanske uteliggare är det nya svart?

"Nina berättade lite om sin tid på konstfack och hur en lite skumm kille som hon hade hälsat på i korridoren lite då och då men som inte verkade göra så mycket. Hon tänckte inte så mycket på det (man är väldigt upptagen och arbetar jälvständigt på konstfack) men efter ett tag så visade det sig att den här killen inte gick på skolan utan var en uteliggare som hadde bott där i tre år. Han passade in på konstfack med sina trasiga kläder och sånt för (förlåt men..) folk där ser alla lite ut som uteliggare."

Härifrån!

Bare Escentuals


Köpstopp? Moi? Skojar du?! Jag har varit väldigt sugen väldigt länge på att pröva I.Ds mineralmakeup, efter en del misslyckanden med Everydayminerals, Madminerals, Fyrinnae, Isadora osv men blivit avskräckt av det löjligt höga priset.

Därför var det ju perfekt att jag hittade ett Get Started Kit på Lime Beauty. $60+$15 i frakt blir $75, alltså cirka 450 svenska kronor, och det är bara 50 mer än enbart en foundation kostar här i Sverige. Thank God att dollarn är låg! Förhoppningsvis så går allt som det ska med leverans, och jag håller tummarna för att jag inte fastnar i tullen.


Det här är vad som ingår:

Two shades of bareMinerals SPF 15 Foundation: Fairly Light / Light (Size: 0.06 oz)
bareVitamins Skin Rev-er Upper
Mineral Veil (Size: 0.06 oz)
Warmth All Over Face Color (Size: 0.06 oz)
Flawless Application Brush
Full Coverage Kabuki Brush
Maximum Coverage Concealer Brush
How-to DVD

Pretty Pop

Pretty Pop luktar bubbelgum, har flerfärgad man och är allmänt bedårande. Jag tror att jag behöver häva mitt köpstopp för att stackars Pretty Pop behöver någonstans att bo, och var passar inte bättre än hemma hos mig med hundra kompisar?

I heart loppis

Jajamen, jag fortsätter ohämmat att stjäla bilder från stackars Charmbracelet! Moi idag på lunch bärandes hjärtglasögon. Fem pix på loppis, Luella, släng dig i väggen!

Efterbliven är det nya svart

Jag älskar att jag alltid lyckas se så härligt efterbliven ut! Söta Ling har fotat mig med senaste inköpet från Cacharel, hos underbaraste Prickig Katt. Vi kan ju köra en dagens (med stulen bild från Charmbracelet )nu när det går!

Glasses: Aktuell Optik
Batman T-shirt: Berschka
Kjol: Berschka
Öronlurshalsband: Hms herravdelning
Boxarbälte: Everlast
Strumpbyxor: HM
Väska: Cacharel
Nails: Rödglittrigt, precis som Dorothyskorna, Lubu Heels, Chinaglaze